Palvelut

Energiahoidot ja yhdistelmähoidot (kosketuskeskeinen energiahoito + perinteinen hieronta)

Luontaishoitojeni ydinkysymyksiä

Ratkaisukeskeisyys

Luontaishoitojeni ydintä on ratkaista ongelmiasi, kuten poistaa kipusi tai olla oleellinen tuki- tai saattohoito tai rentoutushoito. Tai vaikkapa auttaa sinua etenemään syvällisyyteen, jotta saisit syvempää, kestävämpää rauhaa, sisäistä vapautta tai elämäntehtäviesi löytymisiä.

Mikä sitten on ”oleellista”?

Ennakkotutustumisemme kohdalla arvioimme, pystynkö antamaan sinulle sellaisen luontaishoidon tai luontaishoitosarjan, jota pidät oleellisena.

Tutustumisena voimme esimerkiksi jutella. Tai voit tulla perinteisen tyylin mukaiseen Reiki I -hoitoon, joka on Suomessa varsin monien hyväksi ja tutuksi toteama. (Koko hoito 1 h tai osahoito 40 minuuttia ja jos haluat keskustella enemmälti, niin aikaa tulee varata enemmän).

Tutustumisen tavaksi voit ehdottaa myös jotain vapaamuotoista. (Esimerkkinä, minulla on tapana sanoa, että ”minua (ydinolemustani, ”sielunsäveltäni”) ei voi tuntea ilman tunneälykästä Sydänkeskeistä hetkeä pidempää silmiin katsomisen meditaatiota ja ehkä muutaman henkisen runoni lukemista”. )

Jos tutustumisessamme olet avoimella asenteella, niin saatan jo äänensävystäsi saatan aistia sisimmän yksilöllisyytesi, ydinolemuksellisuutesi, sielullisuutesi. Eli sinun ei silloin edes tarvitse kertoa itsestäsi mitään erityistä tehokkaan hoidon saadaksesi. Mutta toki se yleensä auttaa etähoitoa onnistumaan minulle aivan uuden ihmisen kohdalla, jos hän pystyy ilmaisemaan minulle yhdenkin itselleen tärkeän seikan, missä hän poikkeaaa kaikista muista tietämistäsi ihmisistä. Minulle on luontevaa etsiä hoidettavistani sielullista kauneutta ja iloita sen merkeistä.

Ratkaisuja syntyy yleensä hoitosarjasta, jossa hoitojen välillä on enintään 7 vuorokautta.

Varmuutta esimerkiksi kivun poistumisesta en voi antaa. Vaikka toistaiseksi olenkin saanut hoidettaviltani aina kivun pois yhdellä 5 – 30 minuutin hoitokerralla. (Se, mikä sielullinen korkeampi tehtävä sairaudella ja oireilla on ja miksi sairaus syntyy ja paranee, on hyvin monitahoinen asia. Eikä vaikeita kiputapauksia ole tullut vastaani.)

Hoitokäyntien sisältö
Varattuun hoitoaikaan sisältyvät keskustelut, kuten mahdolliset liikuntavinkit.
Yleisesti ottaen suosittelen, että sovimme sähköpostitse ja / tai puhelimitse ennakolta mahdollisimman paljon.

Siten voimme hoitoaikana maksimoida hoitoenergian, hoitavan tunnelman.

Tutustumishoito voi olla esimerkiksi 40 minuutin tutustumishoito perinteiseen Reiki I -kokohoitotyyliin hoitopöydällä. Tai jo 15 minuutin kosketuskeskeinen energiahoito niin, että istut tuolilla.

Hoitotakuu

Jos jostain syystä et ole antamaani hoitoon tyytyväinen, veloitan vain 30 e (sis. Alv. 24 %) tai kulukorvaushinnan, jos kuluja on enemmän.

Hoitopaikka

Sopimuksen mukaan tai Auringonsalo Salon keskustassa (Turuntie 22, 24100 SALO).

(Etähoidoissa paikalla ei ole merkitystä, mutta hoito on tehokkaampi, ehkä paljonkin tehokkaammantuntuinen, jos pystyt itsellesi sopivassa paikassa rauhallisessa paikassa keskittymään hoitoaikana hoidon vastaanottamiseen.)

Hoitojen räätälöiminen

Hoitoni ovat myös siten luonnollisia, että tahdon tarjota parasta enkä vaikkapa vain sitä, mitä Reiki-koulutuksissani opetettiin vuosina 2000 ja 2002. Noin on siksikin, että minulle selvisi jo vuosina 2002 – 05, että suurimmaksi osaksi Reikin perustaja Mikao Usui opetti Reikistä aivan toisin kuin mitä tuohon aikaan ja useimmiten suurelta osalta vieläkin Suomessa opetetaan.

Minulle on myös ok, jos haluatkin viime hetkessä vaihtaa ennakkosuunnitelmamme pelkästä Reiki I -lähihoidosta yhdistelmähoitoon, johon kuuluu myös perinteinen hieronta.

Tämän palvelun ydin on yksinkertainen: saavuttaa asiakkaan oleelliseksi kokema kauan hoidon jälkeenkin vaikuttava hyvä tulos tai tuloksia.

Työtapani

energiahoidoissa on yhdistelmä Self-Identity Ho’oponopono- ja Reikimenetelmästä sekä omasta hoitavien energioiden kokemisestani.

Hoidossa hoidettava voi valita sen, mikä hänelle on luontevinta. Esimerkiksi, makaako hän hoitopöydällä vai istuuko hän tuolilla. Ja keskittyykö hän vain rentoutumiseen vai onko yleisellä tasolla syvästi mukana itsensä hoitamisessa.

Minulla ei ole egon kaavoja itseni eikä hoidettavan suhteen rajoittamassa hoitoa. Hoidon räätälöinti suurella Sydämellä asiakkaalle sopivaksi on minulle itsestään selvyys. Vain tavoitteemme voimakkaimman hoitotuloksen saamisesta rajoittaa sitä, mitä on viisasta tehdä.

Kannattaa huomioida se, että energiahoidoissa mukana on aina tärkeässä roolissa osapuolten henkimaailma. Sellainen ei ole minulle vaihtoehto, että antaisin hoidon ilman itselleni luontevan korkean henkimaailman tukea.

Hoidon kesto
Mukavuutta hakevat hoidot hoitopöydällä voivat olla vaikkapa kolme tuntia. Mutta 15 minuuttia on usein aivan riittävä yksittäisen hoidon kesto. Varmistaakseni hoidon perille menemisen ja kehittyäkseni itse ihmisenä ja hoitajana, saatan etäenergiahoidoissa olla hoitajana joskus kauemminnkin, enintään tunnin.

(Lyhytkestoisuuden hyvin toimivuuden edellytys on kuitenkin hoidon valmistelu. On tärkeää, että hoitosuhde on hyvä jo ennen hoitoa ja ettei hoidettavakaan syö raskaasti liian lähellä ennen hoitoa… Oma latautumiseni hoitoon alkaa yleensä jo yli vuorokausi ennen hoidon alkua.)

Paikka
Etähoidoissa etäisyydellä ei ole merkitystä, lähihoitoja teen ensisijaisesti Varsinais-Suomen Salossa.

Esimerkiksi Auringonsalossa Salon keskustassa (Turuntie 22, 24100 SALO).

Hinta ja maksutapa

85 e / hoito ja yli tunnin hoidot 85 e / tunti. (Hinnat sis. Alv. 24 %)

Maksutapoina käy vain käteinen ja tilisiirto.


TAUSTAA
Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 1999. Niihin on sisältynyt muun muassa yli 500 Reikihoitoa. Aiemmin pidin kauan parhaana osaamisenani kokovartalohieronta + energiahoito -yhdistelmähoitoa. Sen ydinolemuksena oli ensisijaisesti mukavuuden maksimointi. Nykyään minua inspiroi ensisijaisesti syvällisten tulosten tavoittelu asiakkaan vakaviin ongelmiin liittyen, hänen kanssaan yhteistyössä.

Ota rohkeasti yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Seppo K. T. Lähdevalo

044 500 1111

seppolahdevalo@protonmail.com

Piisirpinkatu 2 A 5, Salo

FI79 4710 0010 0436 8

Eezy Kevytyrittäjät Osk
Y-tunnus 2197002 – 2