Palvelut

Energiahoito – puhujatyö – artikkelit

Energiahoito

Etähoito, lähihoito tai niiden yhdistelmä
Palvelu on yhdistelmä Self-Identity Ho’oponopono- ja Reikimenetelmästä sekä omasta hoitavien energioiden kokemisestani.

Hoidossa hoidettava voi valita sen, mikä hänelle on luontevinta. Esimerkiksi, makaako hän hoitopöydällä vai istuuko hän tuolilla. Ja keskittyykö hän vain rentoutumiseen vai onko yleisellä tasolla syvästi mukana itsensä hoitamisessa.

Minulla ei ole egon kaavoja itseni eikä hoidettavan suhteen rajoittamassa hoitoa. Hoidon räätälöinti suurella Sydämellä asiakkaalle sopivaksi on minulle itsestään selvyys. Vain tavoitteemme voimakkaimman hoitotuloksen saamisesta rajoittaa sitä, mitä on viisasta tehdä.

Palvelun ydin on saavuttaa asiakkaan oleelliseksi kokema kauan hoidon jälkeenkin vaikuttava hyvä tulos tai tuloksia.

Kesto
15 minuuttia voi olla usein aivan riittävä yksittäisen hoidon kesto. Hoitosarjassa hoitojen on hyvä olla viimeistään seitsemän vuorokauden välein.

(Lyhytkestoisuuden hyvin toimivuuden edellytys on kuitenkin hoidon valmistelu. On tärkeää, että hoitosuhde on hyvä jo ennen hoitoa ja ettei hoidettavakaan syö raskaasti liian lähellä ennen hoitoa…)

Paikka
Etähoidoissa etäisyydellä ei ole merkitystä, lähihoitoja teen ensisijaisesti Salossa.

Valmistelu
Hoidon eräänä perustana on hyvä yhteishenki, joten ota yhteyttä, niin voimme etäältä ja tarvittaessa läheltäkin rauhassa tunnustella, olenko minä juuri sinulle sopiva energiahoitaja. Ja toteutammeko lähi- vai etäenergiahoidon. Pidämme yhteyttä siten kuin meille kunakin hetkenä parhaiten sopii.

Syvällisen yhteyden saaminen ei ole mikään kaikkien ihmisten välillä samanlaisena toteutuva kaava. Joidenkuiden kohdalla tekstiviestittely voi riittää, joidenkuiden kohdalla vasta silmiin katsomisen meditoiminen.

TAUSTAA
Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 1999. Niihin sisältyy muun muassa yli 500 Reikihoitoa. Aiemmin pidin kauan parhaana osaamisenani kokovartalohieronta + energiahoito -yhdistelmähoitoa. Sen ydinolemuksena oli ensisijaisesti mukavuuden maksimointi. Nykyään minua inspiroi ensisijaisesti syvällisten tulosten tavoittelu asiakkaan vakaviin ongelmiin liittyen, hänen kanssaan yhteistyössä.

Puhujatyö ja artikkelit

Asiantuntija-alueisiini kuuluvat

  • Luonnollisen immuniteetin nostaminen (ja rokotteiden riskit).
  • Ihmiskunnalta salatut asiat (esim. rokotteissa, lääkkeissä ja avaruusteknologiassa, kuten USA:n vuonna 2020 perustettavan 6. puolustushaaran eli avaruusjoukkojen tausta).
  • Regressiohypnoosin näkökulma reinkarnaatioon ja karmaan.
  • Henkinen materialismi ja sen läpäiseminen.
  • Henkisyyden maadoittaminen voimailulla.

TAUSTAA

  • Olen järjestänyt noin 200 julkista tilaisuutta yhteistyössä ja yksin. Luentoja olen toteuttanut yksin harvakseltaan, varsinaisesti vuodesta 1998 alkaen.
  • Vuosina 2009 – 2017 kirjoitin satoja suhteellisen suosittuja kirjoituksia blogeihini.
  • Artikkeleitani on julkaistu mm. seuraavissa lehdissä: Etsijä, Minä Olen, Ääretön, Bodytreeni.

Seppo K. T. Lähdevalo

044 500 1111

seppolahdevalo@protonmail.com

Piisirpinkatu 2 A 5, Salo

FI79 4710 0010 0436 8